O Nomagu

Tvrtka Nomago najveći je slovenski organizator putovanja. Takvih u nepoznato i uzbudljivo. Oni svakodnevnih, brzih i neprimjetnih. Putovanja s Nomagom započinju i završavaju na pragu. Na kućnom, službenom, školskom, ili u zračnoj luci, na koncertu, zabavi, ljetovalištu.

Prije svega, Nomago nastoji svakom pojedincu ili grupi pružiti putničke usluge koje su uvijek pri ruci, osobne i ugodne te prilagođene očekivanjima modernog digitalnog društva.

Nomago jučer

Nomago je nastao spajanjem tvrtki Avrigo, Izletnik Celje, STA potovanja, Promet Mesec i AP Rižana u skupinu vodećih pružatelja usluga na svojim područjima.

Povijest tvrtki Izletnik Celje i Avrigo seže u 1929. i 1945. godinu, kada su na svojim lokalnim područjima započeli nuditi prve autobusne prijevoze. Rast njihove prometne aktivnosti značajno je pridonio razvoju celjske i goričke regije, gospodarstva i društva. U godinama od svog osnutka, obje su tvrtke prerasle u velike prijevoznike, a s pripajanjem tvrtki Promet Mesec i AP Rižana, grupa je postala najveći pružatelj autobusnih prijevoza u zemlji. Samo u cestovnom putničkom prometu Nomago kombinira 600 autobusa koji godišnje mogu prevesti više od 10 milijuna putnika na više od 500 redovnih linija.

Grupa trenutno pruža i gradski prijevoz putnika u 5 slovenskih gradova (Nova Gorica, Velenje, Postojna, Krško i Idrija) i svakodnevne izvanredne prijevoze za više od 100 škola i tvrtki širom zemlje. Tvrtka je službeni prijevoznik nogometne ekipe Udinese Calcio Udine, košarkaške ekipe Alma Palacanestro Trieste i putnika iz krstarenja sa stajalištima u Kopru, Trstu i Veneciji, kao i zrakoplovno akrobatske skupine Frecce Tricolori, a brine i za siguran te udoban prijevoz slovenske košarkaške reprezentacije na treninge i utakmice.

Uz cestovni prijevoz, Nomago je pripajanjem agencije "STA potovanja" dobio i jednu od najuspješnijih priča na području putovanja. Ekipa agencije "STA potovanja" je u 18 godina izrasla u jednu od vodećih agencija na području prodaje avio karata, putovanja, smještaja, poslovnih putovanja, organizacije studentskog rada u inozemstvu i jezičnih ljetovanja za djecu te drugih proizvoda za sve segmente. Njihovu rast prvenstveno je gonila usredotočenost na zadovoljstvo kupaca i pružanje izvanrednih usluga svim kupcima, od fizičnih osoba do poduzeća i vlade odn. državne uprave. Taj pristup je u prošlosti "STA potovanja" rezultirao prodajom gotovo pola milijuna avio karata i povjerenje više od 200.000 zadovoljnih kupaca, a unutar Nomaga, ekipa je posvećena razvoju jedinstvenih usluga za putnike.

Nomago sutra

Nomago u budućnosti prije svega vidi potencijal u korištenju suvremenih tehnologija koje će putovanja i prijevoze približiti kupcima i njihovom načinu života. Korištenje novih tehnologija omogućava poslovna poboljšanja, veću pouzdanost prijevoza i sigurnost putnika, dok će korisnici usluga uživati veću pristupačnost i preglednost usluge.

Unatoč prednostima koje donosi, tehnologija često smanjuje ljudski kontakt između pružatelja usluga i njihovih korisnika. Segment putovanja tipičan je primjer usluga gdje kupci očekuju sve više osobnog kontakta s putničkim agentima, njihovo poznavanje odredišta i razumijevanje mnogih vrsta putnika. Najbolje prakse i briga o kupcima, što kako putnici tako i kupci avio karata jako cijene, postat će bitnim dijelom svih usluga tvrtke pod brendom Nomago.

Putnici i izletnici tako će sve više moći koristiti mobilne aplikacije za sve kupovine i potrebne informacije, a s vremenom mogu očekivati i povezivanje različitih usluga koje će ih jednostavno prevesti s domaćeg praga do bilo kojeg odredišta na svijetu. Neovisno je li to jutarnji put na posao ili egzotično putovanje, Nomago usluge će biti popraćene sa svom potrebnom pomoći i podrškom dostupnom putem više komunikacijskih kanala.

Nomago će nastaviti dugogodišnje napore svih tvrtki koje pod brendom spajaju svoje priče. Nomago će na taj način aktivno razvijati usluge koje naši korisnici trebaju za svakodnevnu mobilnost i odmor od iste.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.