All we do is travel

Putovanje oko svijeta

Svi žele ići na takvo putovanje, ali samo nekolicini sretnika to stvarno uspije. Danas taj zahvat više nije financijski tako nedostižan, jer si ga mogu priuštiti praktički svi. Putovanje oko svijeta može potrajati od dva mjeseca pa do jedne godine. Putovanje se prilagođava tebi i uz pomoć agencije Nomago Travel takvo je putovanje još više prilagođeno tvojim željama i potrebama. Uvijek ćeš imati našeg agenta na raspolaganju za rezervaciju tvojih letova, nepredviđene promjene rute ili nesporazume koji mogu nastati kod zrakoplovnih kompanija. Na raspolaganju imaš naime 24-satnu besplatnu telefonsku podršku. Zvuči li dovoljno privlačno da ćeš istražiti dalje? Da, definitivno! Otvori svoje srce i slijedi svoje snove.

Ali, dovoljno je bilo priče, pređimo izravno u akciju. Već smo pripremili nekoliko sjajnih kombinacija. Koja je opcija najbolja za tebe?

Temperamentni jug prepun je lokacija koje oduzimaju dah. Već opuštena šetnja gradskim ulicama usklađena je u ritmu sambe, salse i argentinskog tanga. Ovo je putovanje prikladno i za sve koji žele ići na treking kroz Patagoniju i pogledati prekrasnu prirodu Čilea. Pred kraj ćeš uživo moći vidjeti poznate lokacije na kojima je svoj trag ostavio Pablo Escobar. 

Izazov za putovanje: kad ćeš biti u Kolumbiji, počasti se degustacijom raznih kava, otkrijte razlike u okusima i postani majstor u pripremi ovog opojnog napitka.  


Zanimaju te gradovi, njihove priče i njihove tajne. Voliš sjediti u trendovskim kafićima i uživati u tradicionalnom desertu dok promatraš prolaznike kako obavljaju svoje svakodnevne obaveze. Uživaš u učenju o povijesti i kulturi te voliš kupiti suvenir na buvljaku. Svaki pravi grad ima gradski park u koji se možeš skloniti, ako se (samo nakratko!) umoriš od vreve urbane džungle. 

Izazov za putovanje: na svakom zaustavljanju napravi selfi ispred najveće gradske znamenitosti i po povratku kući izradi kolaž sjećanja uhvaćenih na fotografijama. 

*za većinu letova u cijenu je uključena samo ručna prtljaga. Ali bez brige, osnovne stvari ćeš sigurno moći spakirati u manji ruksak. Teški koferi samo otežavaju kretanje i istraživanje. ;)Sanjaš li o putovanju koje će objediniti tvoje velike ljubavi – zanimljive gradove i čarobnu prirodu? Polazište je u Tajvanu u potpuno drugačijoj kulturi, a zatim letiš u Australiju. Upoznat ćeš Melbourne i Sydney, gradove koji su, prema pripovijedanjima putnicima, pravi kozmopolitski koktel s odličnom arhitekturom. Nakon istraživanja dvaju velegradova, doći će vrijeme za traženje smisla života na prekrasnoj plaži otoka Fidži. A za kraj možda i najbolji dio ovog putovanja – Novi Zeland iz snova! 

Izazov za putovanje: na početku putovanja nauči surfati i u nastavku isprobaj australske i novozelandske valove.   


Ako te privlače čari svjetskih metropola i želiš isprobati ritam užurbanog Bangkoka, opuštenog Sydneya i glamuroznog Los Angelesa na vlastitoj koži, onda je paket City Hopper pravi za tebe. Jedno putovanje, broj dana po tvom izboru i 6 gradova koji samo čekaju da ih istražiš. Kod nas ti uz zrakoplovnu kartu organiziramo i smještaj te aktivnosti za svako odredište, tako da će putovanje biti što udobnije i opuštenije. Pa onda ... kad krećeš?

Izazov za putovanje: kad si u Aucklandu, posjeti lokacije snimanja filma Gospodar prstena. Možda tamo pronađeš nešto posebno! 


Možemo li te nagovoriti na jedan ... quickie? ;) Mislimo naravno na brzo putovanje. Od orijentalnog Istanbula do sunčanog San Francisca, pa sve do živahnog Honolulua i na kraju do visokotehnološkog Seula. Putovanje oko svijeta si možeš naravno prikladno produžiti i u svakoj državi vidjeti više – mi smo uvijek tu za tebe kako bismo ti preporučili još koju dodatnu zanimljivost i aktivnost.

Izazov za putovanje: svi gradovi na ovom putovanju domaćin su vlastitih maratona – sudjeluj u barem jednom od njih. OK, OK... Možeš samo kao navijač. ;)


Bit će nam drago ako nam pošalješ svoja pitanja i mišljenja na našu adresu e-pošte travel@nomago.hr. Možeš nas naravno nazvati i na 0800 19 98 ili doći u našu poslovnicu.

POŠALJI UPIT

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.