All we do is travel

Ekonomski razred

Ekonomski razred nudi putovanje po dostupnim cijenama. Rezervacija sjedala obično nije uključena u cijenu, stoga je pametno kod agenata provjeriti je li potrebna nadoplata uz kupnju avio karte ili je usluga rezervacije sjedala besplatna. Obično, ovisno o prijevozniku, uključuje laganu užinu i piće na kraćim letovima i topli obrok na dužim letovima. Promjena datuma putovanja moguća je u većini slučajeva (kada se ne radi o akcijskoj ponudi avio karata), no uz doplatu, preporučujemo da svoje putovanje uvijek osigurate rizikom od otkaza putovanja koji jamči povrat novca u slučaju otkaza zbog neočekivanih događaja/bolesti.

Putovanje u ekonomskom razredu može biti sasvim udobno kad je u pitanju kratak let, no za veće je udaljenosti pametno provjeriti mogućnost nadgradnje koja nudi više prostora za noge te tako vaš let postaje udobniji.

Novo iskustvo u zrakoplovu omogućeno je premium ekonomskim razredom na određenim letovima 

Premium ekonomski razred (Premium Economy Class) nudi vam nova iskustva na putovanju, nešto između poslovnog i ekonomskog razreda koji je dostupan na dužim letovima. Manjom nadoplatom uz kupnju avio karte dobivate više osobnog prostora te prostora za noge, više dopuštene prtljage i dodatne usluge na letu. Sve to za dosta manji trošak od putovanja u poslovnom razredu.


Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.