All we do is travel

Hotelski smještaj

Više vodećih tvrtki već nekoliko godina zaredom povjerava nam organizaciju poslovnih putovanja za svoje zaposlenike, budući da razumijemo želje putnika te se trudimo osigurati najbolji mogući let i smještaj u blizini poslovnih obaveza putnika.

Saslušat ćemo vaše zahtjeve i trudimo se obratiti pažnju na svaku želju. Stoga pri traženju smještaja koristimo minimalno 3 različite tražilice, kako bismo osigurali najbolju ponudu i cijenu.

U ponudi imamo hotele i apartmane na skoro svim svjetskim destinacijama. Smještaj je u rasponu od dvije do pet zvjezdica i uglavnom nudi noćenje s doručkom, a neki i polupansion ili puni pansion. Osim smještaja (i naravno kupnje avio karte) možemo organizirati i prijevoz iz zračne luke i do nje te najam automobila za kraće relacije u gradu i izvan grada.

POŠALJI UPIT

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.