All we do is travel

Zašto rezervirati u Nomago Travel?

Predstavljamo ti najčešće razloge zbog kojih se avio karte i putovanja isplati rezervirati kod nas. Najočitiji, ali ne i jedini, razlog je naravno taj da nudimo povoljne avio karte za sve zračne prijevoznike od nacionalnih do niskotarifnih prijevoznika kao što su Ryanair, Easy Jet, Wizzair, Air Asia i drugi. U ponudi imamo avio karte svih zračnih prijevoznika za sve destinacije u svijetu. Imamo i pristup do posebnih cijena i ponuda koje NISU dostupne na internetu.

Posebno povoljne cijene za mlade, studente i nastavnike

Uz redovite avio karte nudimo i posebne cijene za mlađe od 26 godina, studente i nastavnike - one mogu biti značajno jeftinije i s njima možeš uštedjeti do 200 eura,  najbolji popusti su na raspolaganju za Aziju i Australiju. Ne zaboravi, ove cijene nisu objavljene na internetskim stranicama te su dostupne isključivo kod nas. Jedini preduvjet je izrada neke od ovih kartica: studentska (ISIC), učiteljska (ITIC) ili iskaznica za mlade (IYTC).

Jednostavna i praktična promjena datuma

Često ti je na putovanjima tako dobro da želiš svoju avanturu još malo produžiti ili te neka hitna okolnost primora da se što prije vratiš kući. U oba slučaja potrebno je promijeniti datum avio karata kod čega ti u potpunosti pomognemo mi. Već kod kupovine karte obavještavamo te jesu li promjene moguće i kakve su nadoplate.

Osiguranje od otkaza putovanja

Avio kartu često kupujemo nekoliko mjeseci prije polaska, a u međuvremenu se mogu pojaviti mnoge neugodne situacije - bolesti, nepredviđeni ispiti, sudske obaveze, problemi s odobrenjem godišnjeg odmora itd., zato ti u našoj agenciji nudimo mogućnosti osiguranja rizika od otkaza koje iznosi samo 3-5 % cijene. Možeš odabrati osiguranje jednostavnog rizika koji pokriva otkaz u slučaju ozljede i bolesti ili prošireno osiguranje rizika koje pokriva također razne okolnosti vezane uz studij, posao i druge formalne situacije. Više o osiguranju...

Rješavanje problema na putovanju

Na tvojoj smo strani i u slučaju problema na putovanju kao što su otkazivanje leta sa strane zrakoplovne kompanije, kašnjenja, gubitak prtljage itd. Čak i ako dođe do promjena rasporeda prije polaska, obavijestit ćemo te na vrijeme i potvrditi tvoje letove kod zrakoplovne kompanije.

Poslovnice diljem svijeta

Surađujemo s jednom od najvećih mreža putničkih agencija na svijetu (STA Travel), što znači da najbliža poslovnica nikada nije daleko jer smo prisutni u čak 85 država svijeta.

Otkazivanje avio karte

Ako ne možeš na putovanje i moraš otkazati avio kartu, pobrinemo se da ti zrakoplovna kompanija vrati što više uplaćenoga novca.

Dodatna prtljaga

Ako putuješ s dodatnom prtljagom, sportskom opremom itd., sa zrakoplovnom kompanijom dogovorimo sve što ti je potrebno, a u većini slučajeva pobrinemo se i oko odgovarajućih nadoplata još prije polaska.

Veliki izbor osiguranja, smještaja, paketa, putne opreme, vodiča...

Uz avio karte imamo u ponudi i mnoštvo usluga i proizvoda za sve putnike. Možemo ugovoriti povoljno osiguranje, na želju putnika urediti smještaj, rezervirati ture i jednodnevne izlete, a kod nas možete kupiti i vodiče Lonely Planet te putničku opremu.

Svakodnevno svježa ponuda akcijskih cijena na Facebooku i internetskoj stranici

Uvijek smo na lovu za sjajnim cijenama koje redovito objavljujemo na našoj internetskoj stranici i na Facebooku, tako da si svo vrijeme u toku i da točno znaš kada i gdje se isplati putovati.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.