Oglašavanje

NEKA VAŠU PORUKU VOZI NOMAGO AUTOBUS

Autobus je medij u pokretu

Popularnost i upotreba autobusa kao prijevoznog sredstva sigurno će ubuduće ostvariti značajan rast. Zbog svoje veličine i mobilnosti, autobusni oglasi učinkovito nadopunjuju sve marketinške i komunikacijske aktivnosti. Mogu vam pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, a s njima možete provoditi i produktno usmjereno oglašavanje. Iznimno dobro djeluje na mobilnu populaciju, naročito mlado i radno stanovništvo te starije osobe.

Doseg ciljane skupine potrošača i lokalizacija ponude

Kao pokretna oglasna ploča, autobus ne zahtijeva dodatnih intervencija u okoliš. U grupi Nomago godišnje prevezemo preko 10 milijuna km. To znači da nas u istom razdoblju vidi nekoliko desetaka milijuna vozača! Osiguravamo izniman domet i frekvenciju zakupljenog oglasnog prostora.

Uhvatite pogodan vremenski trenutak kontakta s potrošačima

Pružamo vanjsko oglašavanje na gradskim autobusima koji učinkovito zahvati urbano okruženje svakodnevnom gradskom vrevom. Autobusi su usko uključeni u svakodnevni život stanovnika. Vanjsko oglašavanje iznajmljivanjem oglasnog prostora na autobusima (unatoč porastu digitalnog) održava poziciju izvrsnog promotora prodaje kao i njegovu podršku i zasluženo nosi titulu dobro vidljivog medija s dobrim dosegom.

Iskoristite oglasni prostor u unutrašnjosti autobusa

Svaki putnik u prosjeku dnevno provodi više od 30 minuta u autobusu. Stoga je prednost oglašavanja u unutrašnjosti autobusa dugotrajna izloženost putnika oglasu. Oglasi u unutrašnjosti autobusa su stoga prikladni za duže poruke koje zaokupe putnike i privlače njihovu pažnju u svakodnevnoj rutinskoj vožnji. Izvedemo dijeljenje odnosno upoznavanje vašeg proizvoda na autobusima ("sampling"), dijeljenje letaka u gradskim autobusima ili u nosačima za kataloge, letke, na oglasnim panoima i na plakatima iza sjedala vozača.

Upoznajte prednosti oglašavanja na autobusnim stanicama

Velika većina putnika dolazi na autobusne stanice 5 minuta ranije ili čak i više, tako da je prva prednost oglašavanja na autobusima i na stajalištima svakako u dugoročnoj prisutnosti oglasne poruke. Nemojmo zanemariti visoku frekvenciju putnika i mogućnost lokalizacije oglasa na čak 20 autobusnih stanica diljem Slovenije.

Kod nas možete unajmiti oglasni prostor na i u gradskim i prigradskim autobusima te na svim autobusnim stajalištima i stanicama. Vanjski dio autobusa privlačan je uglavnom zbog veličine i mobilnosti, a omogućava i mnoštvo kreativnih rješenja koja uljepšaju autobuse i daju živost gradovima.

Posebni oblici oglašavanja za posebne događaje ili brendove

Za vrijeme vašeg najma vozila pobrinemo se za brendiranje vozila ili događaj organiziramo u samom autobusu. Pomažemo vam oko kreiranja oglasne priče uzimajući u obzir vaš brend.
Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.