Putnički forum

Presjedanje u Istanbulu.

Dodan 14.03.11 @12:09:12
Marta | Gost | odg. 17.07.2023 @10:26 Prijavi neprimjeren komentar
Pozdrav, mene zanima jedna stvar. Putujemo niz Hurghade za Zagreb i presjedanje je u Istanbulu (15h). Dali je moguće izlaziti sa aerodroma i vračati se na drugi let za Zagreb? Kako da to izvedemo. Hvala. Lp
Ivana | Gost | odg. 14.03.2011 @18:23 Prijavi neprimjeren komentar

Pokušat ću ti objasnit.

Dakle kad se u Kairu chekiraš dobit ćeš dvije karte tj. boarding pass. Jedan za do Istanbula, a drugi do Sarajeva. Prtljaga ti ide do Sarajeva. Sa bebom imaš prednost jer ne moraš nigdje čekat u redu i imaš prednost od chekiranja pa sve do ulaza u avion. Kad sletiš u Istanbul mislim da nećeš morat u autobus nego odmah dođeš na terminal. Kad izađeš iz aviona pogledaj si na boarding pass koji koji izlaz ti piše za Sarajevo i provjeri na onim velikim monitorima da li ti piše isti izlaz. Uglavnom kad izlaziš iz aviona uvjek bude netko od osoblja kojem se možeš obratit za pomoć.

Sretno! 

Rahatlokum | Gost | odg. 14.03.2011 @17:56 Prijavi neprimjeren komentar

Mislila sam da ce mi neko u meduvremenu vec odgovoriti.

Dajte, ljudi, molim vas..

Rahatlokum | Gost | odg. 14.03.2011 @12:09 Prijavi neprimjeren komentar

Lijepi pozdravi. Drago mi je da sam pronasla ovaj foruma jer imam jednu frku. Nadam se da cete mi pomoci i objasniti do u tancine.

Naime, po prvi put letim sa malom bebom na relaciji Kairo-Istanbul-Sarajevo. Prije sam putovala ali nikad sa presjedanjem. Uvijek su to bili direktni letovi. Za mjesec dana imam let sa otprilike sat vremena pauze izmedu. Eh..Sad mi nacrtajte..

Kada avion iz Kaira sleti u Istanbul, lijepo izidem iz njega, ulazim u autobus. Kada izidem iz autobusa, sta onda?

U Kairu cu vec traziti da mi prtljagu dostave u Sarajevo i trazit cu sve karte. Nego..Koju tablu da slijedim? Connecting flights..Ili sta vec..Jedino sto znam jeste da ne idem na tablu EXIT.

Vjerovatno se smijete no nema veze..Meni je svaka info dobro dosla. Lijepi pozdrav.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.