Forum o putovanjima

Work Experience ili Camp Counselor ??

Dodan 10.09.06 @22:36:09
Lea | Gost | odg. 10.09.2006 @22:36 Prijavi neprimeren komentar
Bok! Planiram otici u Ameriku iduce ljeto pa imam nekoliko pitanja za vas koji ste vec bili. Na raznim stranicama nasla sam razlicite podatke i na kraju sam malo zbunjena, da li se viza dobiva za 4 ili 5 mjeseci? Program Camp Counselor mi se cini zanimljiv, volim radit s djecom.  E sad, procitala sam na njihovim stranicama da je placa za 9(10) tjedana rada u kampu 900 $. Isto tako pise da je moguce dobit i neki dodatni posao nakon zavrsetka kampa, jos 2-3 tjedna. Je li netko radio tako? Nakon kampa voljela bih jos mjesec dana putovat po Americi, ali mi se 900 $ cini nekako premalo za mjesec dana? Koliko vam je otprilike novaca trebalo za jednomjesecno putovanje? Kampovi ne dozvoljavaju alkohol i cigarete, ali pretpostavljam da postoje slobodni dani/ veceri kad se moze ic van kampa i druzit se s ljudima, a da nisu djeca? Pretpostavljam da program WorkExperience nudi malo vecu zaradu? Nije mi bitno da zaradim neke velike novce, samo da si mogu platit to putovanje kad zavrsim s poslom. Ja se nikako ne mogu odlucit izmedju ova 2 programa. Koliko je na kraju iznos koji uplacujemo agenciji u Hrvatskoj i da li je u to ukljucena avionska karta? Bilo bi lijepo kad bi zarada u Americi mogla pokrit i taj trosak, ali to mi se bas ne cini jako vjerojatnim  Zahvaljujem svima na pomoci 
pero | Gost | odg. 12.09.2006 @12:16 Prijavi neprimeren komentar

nazovi u ccusa na 051 213 203. imas previse pitanja da su sad tu raspisemo.

program je svaki za sebe. u camp se ide raditi sa djecom na 3 mjeseca pa dobijes mjesec dana grace perioda. work program je namjenjen zaradi. maximum je 4 mjeseca i dobijes 1 mjesec grace period.

nazovi ih pa ih pitaj

mickey | Gost | odg. 22.09.2006 @18:15 Prijavi neprimeren komentar

rad u kampu ti je super, lova nije velika bar kada sam ja bio!radio sam od 14.06 do 31.08 i zaradio oko 700$... po mom mišljenju bi trebala ponesti love od kuce, ako mislis putovati kasnije .visa ti vrijedi4+1!

mickey | Gost | odg. 22.09.2006 @18:16 Prijavi neprimeren komentar
pokriti ces troskove puta i agencije to ti je sigurno....
| Gost | odg. 22.09.2006 @22:45 Prijavi neprimeren komentar
ma nije mi tako bitna lova, samo da mi pokrije troskove agencije. thanx! jel ti bilo tesko sporazumjevat se s djecom? jesi radio kao activity counselor ili cabin counselor?
mickey | Gost | odg. 26.09.2006 @22:50 Prijavi neprimeren komentar

nije mi bilo raditi teško s djecom.djeca su ful odgojena i pristojna, sve što im kažeš slušaju!večina djece dolazi godinama u kamp, pa manje više sve znaju....ja osobno nisam bio neki englez, ali sam u ta tri mjeseca naučio dosta,kažem prva dva tjedna ti trebaju da se privikneš, a onda uživaš, odi probaj biti ćeti super.....

pitaj ako ti još šta treba!

Pozdrav

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.