Forum o putovanjima

Australija

Dodan 12.11.06 @19:55:01
konka | Gost | odg. 12.11.2006 @19:55 Prijavi neprimeren komentar
zanima me da li tko zna nešto o preseljenju i radu u Australiji? kako je najbolje doći do vize i koja je procedura njenog dobivanja? i dal postoji ovdje možda netko tko se odlučio na takav korak poput mene?
keljo¸ | Gost | odg. 21.11.2006 @10:59 Prijavi neprimeren komentar
Ovako konka..ja sam bio u australiji ovo ljeto i mislim da znam ponesto o preseljenju dolje.Kao prvo i osnovno moras imati jako,jako,dobro obrazovanje (fakultet ili srednja skola) koje je dolje trazeno..ako je tvoja struka trazena odna ti je 50% posla obavljeno.Moras si dolje naci poslodavca koji bi te zelio zaposliti i koji ce te sponzorirati dok ne stanes na svoje noge itd..ja ti preporucujem da ondes na mjesec dana dolje kao posjetitelj na godisnji i malo izvidis situaciju da skuzis kak australci funkcioniraju jer ce ti ih tako biti lakse skuzit..znam da je to skupa investicija ali to je cijena koju moras platiti..
keljo | Gost | odg. 21.11.2006 @11:03 Prijavi neprimeren komentar
..meni dolje prijatelj sreduje papire tj,njegova prijateljica koja radi u odvjetnickom uredu za imigracije..btw moja djevojka bi dobila papire sutra a zubni tehnicar je ..jer oni toga dolje nemaju a treba im..uglavnom sve se moze ak imas volje,upornosti,zivaca i novaca koji su nuzno zlo..nista eto mozda ti jesam a mozda i nisam pomogao..ali nadam se da sam ti malo poboljsao pregled svega toga..pozdrav i sretno... p.s. U Queensland ti je najbolje otici..oni su ti poslije Sydneya najjaci u ekonomiji..
Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.