Uprava

Miha Tavčar
glavni izvršni direktor
Miha je svoj put u Nomagu započeo kao izvršni direktor za financije te je bio odgovaran za područje financija, računovodstvo, kontroling i razvoj informacijske tehnologije. Od preuzimanja funkcije glavnog izvršnog direktora vodi i brigu o kadrovskom i pravnom području te planiranju poslovne strategije Nomago grupacije. Ima više od 20 godina iskustva u području financijskih usluga, s naglaskom na financijsko i strateško planiranje, preuzimanje poduzeća, restrukturiranje i upravljanje poduzećima, kako u Sloveniji tako i u široj regiji.

"Posljednjih godina poduzeli smo mnoge važne korake. U Nomago smo integrirali više od deset tvrtki iz Slovenije, Hrvatske i Italije, a danas je naša grupacija vodeći pružatelj mobilnosti u široj regiji. Ključni  izazov u narednom razdoblju bit će još više povezati zaposlenike, ostvariti ambiciozne ciljeve sljedećeg strateškog razdoblja i nositi se s izazovima s kojima smo se već susreli i s kojima ćemo se susresti u budućnosti."
Marjan Beltram
izvršni direktor za usluge turizma i mobilnosti
Marjan je u Nomagu odgovoran za područje turizma, usluge mobilnosti i digitalizaciju postupaka i usluga. Za člana uprave za petogodišnji mandat imenovan je 1. veljače 2018. Ima 18 godina iskustva u putničkoj industriji i avio prijevozima, uglavnom na području informatike, novih ulaganja, stvaranja i uvođenja novih produkata, digitalizacije i financija.

"Kada radiš sa sjajnim timom koji je fleksibilan i samostalan, možeš si priuštiti kreativnu slobodu i dostizanje uspjeha."
Aleš Mesec
izvršni direktor za operativu i komercijalu 
Aleš je dio Nomago tima od njegovih početaka. Funkciju direktora charter programa obnašao je do listopada 2022. godine kada se pridružio upravi kao izvršni direktor za komercijalu i operative. Ima više od 25 godina domaćeg i međunarodnog iskustva u području transporta, logistike i turizma. Njegovo dosadašnje iskustvo navodi ga da teži digitalizaciji i optimizaciji radnih procesa u Nomagu, s naglaskom na vrijednosti tvrtke i njenih zaposlenika s ciljem pružanja kvalitetne i sigurne usluge putovanja.

"Moja vizija poslovnog razvoja Nomaga je kontinuirano unaprjeđivati poziciju vodećeg pružatelja mobilnosti u široj regiji. Nastojim stvoriti radno okruženje u kojem će zaposlenici biti svjesni da se njihov doprinos uspjehu i stabilnosti tvrtke cijeni i poštuje. Tijekom cijele karijere vodio sam se uvjerenjem da se bez zajedničke snage, združene energije i predanosti svake karike u lancu ne može očekivati uspjeh tvrtke, pogotovo ne kada se nosimo s izazovima budućnosti."
Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.