Uprava

Mag. Sandi Brataševec
Glavni izvršni direktor
Sandi je u Nomagu odgovoran za provedbu kratkoročnih i dugoročnih poslovnih ciljeva, planiranje i koordinaciju poslovne strategije s ključnim dionicima u tvrtki te izgradnju i održavanje odnosa s poslovnim partnerima. Ima preko 20 godina iskustva na području prijevoza i turističkih usluga, uglavnom na upravljačkim ulogama gdje je bio odgovoran za poslovno planiranje, upravljanje procesima i brendiranje.

"U društvu stalnih promjena opstaju samo tvrtke koje su izgrađene na održivim vrijednostima. Njihova vrijednost se temelji na izuzetnim zaposlenicima, a rastu jer znaju tko su i kamo idu."
Marjan Beltram
Izvršni direktor za usluge turizma i mobilnosti
Marjan je u Nomagu odgovoran za područje turizma, usluge mobilnosti i digitalizaciju postupaka i usluga. Za člana uprave za petogodišnji mandat imenovan je 1. veljače 2018. Ima 18 godina iskustva u putničkoj industriji i avio prijevozima, uglavnom na području informatike, novih ulaganja, stvaranja i uvođenja novih produkata, digitalizacije i financija.

"Kada radiš sa sjajnim timom koji je fleksibilan i samostalan, možeš si priuštiti kreativnu slobodu i dostizanje uspjeha."
Miha Tavčar
Izvršni direktor financija
Miha je u Nomagu odgovoran za financije, računovodstvo, kontroling i razvoj informacijske tehnologije. Ima preko 14 godina iskustva u financijskim uslugama, s naglaskom na financijskom i strateškom planiranju, korporativnim akvizicijama, restrukturiranju i upravljanju, kako u Sloveniji, tako i široj regiji.

"Najnovije informacije i moderne tehnologije tvrtke moraju iskoristiti radi stvaranja, izgradnje, nadogradnje i optimizacije kvalitetnih usluga te za dosljedno i sustavno poboljšanje poslovanja. No ipak, ključni sastavni dijelovi uspjeha tvrtke jesu ljudi."
Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.